Låt oss sälja din bil

Förmedling av ditt fordon

Behöver du hjälp med att sälja ditt fordon så finns vi här för att hjälpa dig och tillgodose dina behov utifrån marknadsvärdet. Känner du att du saknar kunskap eller helt enkelt inte har tiden så sköter vi affären åt dig, då innefattar detta bilvård, fotografering, annonsering m.m.

Vi använder även vårt kontaktnät vid denna typ av försäljning

Vi tar hand om hela affären, du lutar dig tillbaka.

Du hämtar in din bil till oss under den bokningstiden som du kommit överens med vår säljare om. Du får antingen en lånebil utav oss tills bilen blir färdig eller så kan du vänta inne hos oss. (Allt tar ca en timme.) Under tiden tar våra duktiga bilvårdare hand om bilen och gör den fräsch inför fotografering och sedan är bilen redo för att annonseras.

Du betalar ingenting till oss på plats förrän bilen blir såld och alla pengar är inne på ditt konto.

Vi hanterar all avtal, finansiering och garanti för din bil, och vi ser till att din bil är i god skick samt välvårdad. Du sparar din energi och tid medan vi sköter resten.

Du kan antingen lämna bilen inne i vår bilhall om du inte skulle vara behov utav den så att den finns tillgänglig för visning hela tiden, eller så kontaktar vår säljare dig så fort det finns en potentiell kund på ditt fordon.

Pris vid en bilförmedling varierar beroende på bilens prisklass. Detta kommer vår säljare informera dig om innan vi ens påbörjat en förmedling för din bil.
Pengarna kommer vara på ditt konto inom 1-3 dagar efter att bilen har sålts.

Har du ett fordon du vill sälja? Vi hjälper dig!

Vid värdering av ditt fordon utgår vi från marknadsvärdet med vissa avvikelser då vi även värderar individuellt. Betalning, kontroll och upphämtning sköts utav oss. Så fort du godkänt vårat bud, hämtar vi bilen.

Värdera din bil gratis

  Kontaktuppgifter

  Telefon – 010-204 51 99
  E-post – kontakt@empiremotors.se

  Adress

  Borrgatan 9
  462 73 VÄNERSBORG

  Sociala medier

  Samarbetspartners