Köp eller reservera din bil direkt

Du kan köpa bilen direkt med Swishbetalning

Reservera din bil genom att swisha 1.500:- till 123 600 58 47. Märk gärna med fordonets regnr. När du swishat så kontaktar en av våra säljare dig inom 15 minuter och bekräftar att vi mottagit din reservation samt går igenom köpet med dig.

Vi samarbetar med MyMoney bank med möjlighet till 0kr i kontantinsats och erbjuder trygga avtal med betalförsäkringar. När du lämnat in uppgifterna så kontaktar en utav våra säljare dig inom 15 minuter och ger dig svar gällande din finansiering.

För att du ska få det bästa möjliga erbjudandet så får du en sammanställd garanti utifrån dina behov. Vi samarbetar med Svensk Bilhandelsförsäkring och AutoConcept för din säkerhet.

KÖPVILLKOR

För att få handla hos Empire Motors AB måste du vara över 18 år. Vid beställning i vår onlinebutik träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd.

ÅNGERRÄTT

Vid köp på distans har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätt innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot en beställd vara.

Om du vill ha rätt till full återbetalning för en vara om du ångrar ditt köp får du inte hantera varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Skulle du hantera varan utöver detta har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag som motsvarar vad varan minskat i värde, eller motsvarande åtgärdskostnader som uppstått i samband med sådan hantering. Ärenden gällande värdeminskning under ångerfristen hanteras individuellt.

HANDPENNING

Vid handpenning som betalats in till oss så behålls den oavsett köp eller inget köp alls. Handpenning täcker för din reservation av bilen, annonsborttagning samt den tid som har lagts.

VAD GÄLLER OM DET UPPSTÅR NÅGOT FEL MED BILEN?

Om ett fel har funnits vid leveransen eller uppkommit inom angiven garantitid/körsträcka, åtar sig Empire Motors AB att avhjälpa felet kostnadsfritt vid den verkstad som har anvisats av Empire Motors AB. Avhjälpandet ska göras utan väsentlig olägenhet för konsumenten och inom skälig tid, normalt två veckor från det att konsumenten har underrättat Empire Motors AB om felet.

    Dina uppgifter

    Bilens uppgifter

    Leverans

    Betalning